שוק צפון – מתחם שוק אוכל
יזם: רימון – יזמות קולינרית
ניהול: זהר שמר ניהול פרויקטים בע”מ
קבלן מבצע: “קבוצת מלכה”, “אורגיל” , “ש.י. אלעד” , “זיו בר מערכות”
תכנון: אדר’ רועי חמד ואדר’ צבי הראל
תאור הפרויקט :הקמת מתחם מסחרי פתוח במבנה מודרני
הקמת מתחם ציבורי של 1,600 מ”ר המיועד למעל 30 עסקים ובתי אוכל להצגת מרכולתם בקונספציה של “שוק”.
האתגר היה לאפשר בניית סביבת עבודה בעלת כלל מערכות (מיזוג אוויר, חשמל , אינסטלציה, בטיחות, נגישות וכו’…) אשר תשמש עוגן להקמת בתי ממכר למזון ומסעדות כל זאת תוך השתלבות במבנה מודרני במרכז עסקים והייטק עירוני.
אזור: תל-אביב